Winter BBQ

Winter BBQ

Posted by Rixt Barendsma in Draaiboek, event, Feest, Partyplanner 17 dec 2016

Winter BBQFeestje

Wil je je verjaardag vieren of misschien wel je huwelijksjubileum, housewarming of gewoon zomaar? Er is altijd een reden voor een feestje. In mijn vorige blog heb ik het gehad over thema’s voor je bruiloft, maar dit kun je natuurlijk ook toepassen op je feestje. Zo maak je het super persoonlijk.

Thema’s

Met thema’s kun je alle kanten op en zo gek maken als je zelf wilt. Van jaren ’60 -’90 feestjes en glamour party’s tot een James Bond of Las Vegas thema. Waar ligt je interesse? Houd je van reizen, kies dan je favoriete land en ga los op het eten drinken en decoratie uit dit land. denk dan aan bijvoorbeeld een Ibiza feestje. Je kunt het thema doorvoeren van de uitnodigingen tot de dresscode.

Winter BBQ

Vandaag wil ik het hebben over (hoe kan het ook anders) een leuk winterthema:

Dé trend voor 2017 is de Winter BBQ! Lekker half binnen half buiten met vuurkorven en vuurschalen. Een grote BBQ of een “Green Egg” waar je de heerlijkste gerechten op kunt maken. Warme choco met rum en slagroom. Marshmallows roosteren boven een vuurtje. Picknick tafels met schapenvachtjes en dekens om lekker warm onder te blijven. Overal lichtjes in de bomen en struiken en natuurlijk fakkels in de tuin. Binnen de openhaard aan en veel kaarsen.

Winter BBQ Winter BBQ Winter BBQ Winter BBQ

Zie je het al voor je… ik wel!!

Heb je hulp nodig bij de organisatie, laat het me weten 🙂

Lieve groet

blog

Post a comment

12 − een =