En de winnaars van het Ceremoniemeester Pakket zijn…

En de winnaars van het Ceremoniemeester Pakket zijn…

Door Rixt Barendsma in Ceremoniemeester, Draaiboek, Feest 12 mei 2014

M&D

Gefeliciteerd Maegene en Daniel uit Den Haag!!

Zij hebben het gratis Ceremoniemeester Pakket ter waarde van €750,- gewonnen. Op 1 mei j.l. mocht ik hen de prijs overhandigen. Ze zijn er ontzettend blij mee. Samen gaan we van hun trouwdag een mooi feest maken.

Aanzoek

Maegene en Daniel trouwen op 12 september 2014 in Den Haag. De locaties staan nog niet helemaal vast maar het wordt een prachtige dag in het centrum van deze mooie stad. In ons eerste gesprek hebben we vooral kennisgemaakt en ik wilde natuurlijk alles weten over hoe ze elkaar ontmoet hebben en natuurlijk hoe Daniel Maegene heeft gevraagd. Ik kan je 1 ding zeggen: Het aanzoek was heel romantisch!! In het gesprek heb ik ze ook al een aantal tips kunnen geven en ik heb ze een actielijst overhandigd waar ook tips & tricks op staan die ze gelijk kunnen gebruiken.

 

Draaiboek

Na het gesprek heb ik gelijk een opzet gemaakt van het draaiboek. Dit is echt een essentieel onderdeel van de bruiloft (of een groot feest) zelf. Als je wilt dat zo’n dag op rolletjes loopt is het handig als iedereen op de hoogte is van het verloop van de dag en welke afspraken er met wie zijn gemaakt. Het draaiboek is het “script” van je bruiloft (of feest!). Zo kan de Ceremoniemeester goed de regie houden op alles wat er die dag gepland staat en inspringen op plotselinge veranderingen. Doordat alles goed is doorgesproken weten de Ceremoniemeester en de verschillende leveranciers precies wat er van ze verwacht wordt. In het draaiboek staat onder andere: Belangrijke telefoonnummers, een tijdschema, afspraken met de verschillende leveranciers.

Fotograaf

De fotograaf voor de grote dag is al bekend: Emmily B Photography.  Emmily maakt prachtige trouwfoto’s en zal de hele dag aanwezig zijn op de bruiloft van Maegene en Daniel. Ze is ook de winnares van de fles Champagne van de win-actie!

Locaties

Het eerste dat nu vast gelegd moet worden is de trouwlocatie zodat de verdere planning plaats kan vinden. Maegene, Daniel en ik zullen in de komende maanden veel contact hebben over het verloop van de bruiloft en we zullen ook een dag alle locaties bezoeken om zo afspraken te maken over het verloop van de dag en het feest.
Ik houd jullie op de hoogte.

(Ook geïnteresseerd in een Professioneel Ceremoniemeester? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden)

Lieve groet

blog

Reacties

negen − twee =