Vintage thema’s voor je bruiloft of feest

Vintage thema’s voor je bruiloft of feest

Posted by Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Draaiboek, Feest, Partyplanner, Trouwen, Vintage thema's 21 sep 2016

Ben je je bruiloft aan het plannen en wil je het persoonlijk maken? Denk dan eens aan een leuk thema die terugkomt op heel veel onderdelen van je bruiloft. Zoals bijvoorbeeld de uitnodigingen, de taart en de “Dress Code” voor je gasten. Je kunt er zelfs je locatie op uitzoeken en de fotograaf erbij uitkiezen die dit thema nog beter tot zijn recht kan laten komen. Het zelfde geldt natuurlijk voor het persoonlijk maken van je verjaardagsfeest of huwelijksjubileum. Vintage thema’s zijn op dit moment erg trendy. (Foto’s via Pinterest)

Boho Ibiza

Dit is de trend voor 2017! De relaxte sfeer van het eiland later terug komen in het thema van je bruiloft of feest. Een ongedwongen dag waarbij vrijheid, blijheid centraal staat en jij en je gasten optimaal kunnen genieten van alles. Veel kleuren en vrolijkheid. Decoreer met bloemen, mooie oosterse kandelaars en natuurlijk een Boho Bruidsjurk.

Vintage thema's Vintage thema's Vintage thema's Vintage thema's

Festival

Een bruiloft met dit thema zie je ook steeds vaker; lekker buiten met foodtrucks die alle eten en drinken verzorgen voor de hele dag! Van de koffie met taart, Bubbels tot het avond eten, waarbij je gasten aan lange houten tafels of picknick tafels zitten en zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Je feest in een Tipi Tent en een Photobooth in een VW busje!

Vintage thema's Vintage thema's Vintage thema's Vintage thema's

Vintage

Een rustieke vintage bruiloft is super sfeervol en net als de Boho Ibiza en festival trend lekker relaxed. Bij dit thema kun je helemaal losgaan op de decoratie met oude koffers, typmachines en klokken. Met zelf water /limonade tappen uit mooie glazen potten. Natuurlijk trouw je in een vintage trouwjurk!

themas themas themas themas

 Kleur

Dit thema kun je heel miniem of juist groots laten terugkomen op je bruiloft of feest. Je kunt het thema aanpassen aan het jaargetijde (herfstkleuren) of aan de locatie (strandkleuren) of je gebruikt je lievelingskleur als basis. Stem je bruidsboeket, uitnodigingen, tafeldecoratie en je taart op het kleurenthema af. Zo wordt het een zeer persoonlijk feestje

themas   themas   themas   themas

Reizen

Houd je van reizen, dan is dit een super leuk thema voor je bruiloft en hier kun je ook vintage doorvoeren in het thema. Neem je favoriete reisbestemming als thema, serveer eten en wijn uit het land en decoreer met foto’s van jullie reizen naar het desbetreffende land. Gebruik vliegtickets als uitnodigingen en een wereldbol als gastenboek.

Je kunt er zelfs over na denken om je bruiloft of feest in het buitenland te organiseren! Mocht je er over nadenken om in Portugal te trouwen, kijk dan eens op mijn site: www.trouwenportugal.nl

Vintage themas Vintage themas Vintage themas Vintage hemas

Lieve groet

blog

Post a comment

20 − 19 =