Sixties feest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Judith & Cor-Jan
Wat: Sixties feest
Waar: Oldebroek
PA for a special day: Party Planner

Winnaars

Judith en Cor-Jan waren de gelukkige winnaars van de prijs die Greetz had uitgereikt naar aanleiding van hun 10 jarig jubileum. De prijs was een droomfeest ter waarde van €3000,- met een eigen Party Planner. Ik had de eer om dit feestje voor hen te organiseren. Na een uitgebreid gesprek om de wensen te inventariseren en te brainstormen met alle ideeën die er waren, kwamen we op het feestelijke thema: Een Sixties Feest!

Feest

Alles werd uit de kast gehaald om dit sixties feest geweldig te maken. Heel belangrijk was de uitstraling van het feest, daarom had ik voor de aankleding typische jaren 60 items verzameld. Ook het vervoer moest hier natuurlijk op aangepast worden. Dus
het feestende koppel werd met een Roze Limo voorgereden bij hun eigen huis waar alle gasten (allemaal in te gekke sixties outfits) met een glaasje bubbels stonden te wachten. In de tent stond DJ Nick van de DJ Company al lekker te draaien.
Vervolgens na binnenkomst van het feest koppel, is de BBQ aangegaan. Deze was heel goed verzorgd door Verrassend Culinair en bij de hippe cocktail bar van MixExperience konden de gasten overheerlijke cocktails halen.

Late uurtjes

Het werd daarna een heel gezellig feestje wat nog in de late uurtjes is doorgegaan, met natuurlijk een polonaise. Het was echt een feest om dit top sixties feest te mogen organiseren!