Samen 150 jaar feest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Sabrina en Guus
Wat: Samen 150 jaar feest
Waar: Hilversum
Pa for a special day: Organisator en gastvrouw

Guus en Sabrina belden me omdat ze met hun vier zoons een mooie mijlpaal zouden halen in 2019. Dit werd dan ook het thema van het evenement; een samen 150 jaar feest.

Wensen

Het doel was om er een mooi zomerfeest ervan te maken. Om het huis van de familie ligt een hele mooie tuin en we besloten om het feest in deze tuin te organiseren. Met vooral veel kleuren en gezelligheid. Omdat Sabrina Italiaanse ‘roots’ heeft, hebben we er ook nog een Italiaans tintje aan gegeven, met lekkere pizza’s, prosecco en natuurlijk Italiaans ijs.

Foodtrucks

Voor dit ‘Samen 150 jaar Feest, wilde de familie het liefste 1 of 2 foodtrucks. Uit eindelijk is dit de Pizza truck geworden die we via Toettoet Food hebben geregeld. Met heerlijk Pizza’s maar ook goede salades en brood met smeersels. Verder was er een Piagio met goede koffie en thee van de Barista Bandits, IJs van ‘Ik smelt voor jou’ en oesters van de ‘Oesterkoning. De overige catering en dranken werd verzorgd door de toppers van Homemade Catering Zij hebben ook een superleuke cocktailbar waar heerlijke cocktails gemaakt werden.

Samen 150 jaar Feest

Samen met de hulp van de lieve Mira Wingelaar (van 2bexlusive) hebben we de hele tuin omgetoverd in een zomers feestterrein, met de meubels van Servé en de tent van Donselaar tenten. De bloemen van Flowermoment maakte het plaatje compleet. Hier en daar nog een lampion op gehangen en de speciaal gemaakte ballonnen van Ismillo neergezet en daarna kon het feest beginnen.
Alles werd weer, net als bij veel van mijn andere events, vast gelegd door EmmilyB Fotografie! De foto’s die je hier ziet zijn dan ook van haar hand.

Wat een mazzel hebben we met het weer gehad. Dat was echt een cadeautje!

Reactie van Guus en Sabrina:

Het was fantastisch. We zijn ongelofelijk blij hoe het gegaan is. Perfect! Alleen maar mooie reacties.