Promotiefeest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Mevrouw B. Katan
Wat: Promotiefeest
Waar: Restaurant “De Hemel” Nijmegen
Pa for a special day: Organisator en gastvrouw

Promotiefeest

Traditioneel gezien wordt een promotiefeest georganiseerd door de “paranimfen” van de promovendus. Tijdens en na de verdediging van het proefschrift staan zij de promovenda bij die het proefschrift  heeft geschreven.
Deze dame wilde het graag uithanden geven wegens haar drukke bestaan en dat van haar Paranimfen. Zo kwam ze bij mij terecht en heb ik samen met Niels en Sanne dit mooie feest mogen organiseren.

Locatie

Mr. Katan had al een aantal promotieceremonies en feesten van mede studenten meegemaakt . Ze wilde het liefst op een locatie haar feest vieren waar anderen dat nog niet gedaan hadden. Ze had zelf al een aantal suggesties voor locaties. Samen met mijn voorstellen ben ik aan de slag gegaan om een mooie locatie te regelen. Ik heb hiervoor ook een bezoek aan Nijmegen gebracht omdat ik zelf nog niet zo bekend was met  Nijmegen.
Uiteindelijk is het Restaurant “De Hemel” geworden. Bij Restaurant de Hemel wordt er vaker een promotiefeest gehouden. Ze zijn  zeer professioneel en flexibel tijdens het organiseren van het feest

Cum Laude

Voor de Promotieceremonie werden de meeste gasten vanuit Amsterdam met een touringcar van Pouw Vervoer naar Nijmegen gebracht. De Promovenda studeerde Cum Laude af en de borrel bij de Universiteit daarna was erg gezellig.
Daarna werden de gasten weer met een bus naar het restaurant gereden. Hier werden ze ontvangen  met een hapje en een drankje mede feestelijk gemaakt door de heerlijke cocktails van Mixperience!

Feest

Na het heerlijke buffet en talloze speeches werd langzaam de muziek harder gezet door de DJ van The DJ-Company. De voetjes gingen daarna van de vloer. Gelukkig stond aan het einde van de avond weer de bus van Pouw Vervoer klaar om de gasten terug naar Amsterdam te brengen. Het was een geslaagd Promotiefeest!

Reactie van de Promovenda:

Het was een prachtig feest, ik heb er ontzettend van genoten en het was heel fijn dat ik me dankzij jou, Sanne en Niels helemaal niet om de organisatie hoefde te bekommeren. In mijn herinnering zal blijven dat het een prachtige dag was en dat ik heel blij was met de organisatie.

Fotograaf: Bart van Dieken