Privé Diner in Wassenaar

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Anneloes
Wat: Privé diner
Waar: Kasteel de Wittenburg
PA for a special day: Organisatie en Gastvrouw

Privé Diner

Voor haar 40ste verjaardag wilde Anneloes een Sjiek privé diner organiseren. Ze had een paar goede ideeën voor de invulling van de avond. Maar door haar drukke baan en gezellige gezin had ze niet de tijd om het zelf  te organiseren. Dus heeft ze PA for a special day gevraagd om dit voor en met haar te doen. Het moest een Glamorous affair worden. PA for a special day had de ” Save the Date” en de uitnodigingen ontworpen met veel goud. Deze kleur werd daardoor ook de “rode” draad van dit privé diner.

Feestelijk

De gasten werden gevraagd om in “Black Tie” te komen. Dit gaf een extra feestelijke sfeer aan dit sjieke privé diner. De keuze voor de locatie werd Kasteel de Wittenburg. Anneloes kende deze locatie goed omdat ze er zelf ook was getrouwd. Bij deze locatie staat servicegerichtheid voorop en het eten is hier subliem! De locatie werd aangekleed met gouden ballonnen van de Ballonnen winkel en op tafel stonden gouden flesjes met bloemen. De gasten werden ontvangen met een overheerlijke cocktail die ook een gouden randje had. De cocktailbar werd verzorgd door Shake-It. Met 10 verschillende cocktails was er genoeg keus voor de gasten.

Muziek

De muzikale omlijsting van de avond werd verzorgd door het Ascot Jazz Trio. Deze band speelt heerlijke achtergrond muziek. Zowel bij de ontvangst als tijdens het diner konden de gasten genieten van de muziek van deze kanjers. 
Het privé diner bestond uit 4 gangen en de koffie en thee werden gebruikt in de serre van het hotel. Het was gelukkig ook droog aan het einde van de avond zodat de fakkels bij de uitgang aankonden.
Bij het verlaten van de locatie kregen de gasten nog een goodie bag mee en werden met de taxi van Taxi Wassenaar weer naar huis gebracht. Het was een zeer geslaagde avond.