Jubileumfeest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Vanessa en Marc
Wat: Jubileum feest
Waar:  Amsterdam
Pa for a special day: Organisator en gastvrouw

Jubileumfeest

Vanessa en Marc benaderden mij omdat ze graag een jubileumfeest wilden organiseren maar zelf niet de tijd en de creativiteit hadden om er iets moois van te maken. Daarbij wilden ze ook graag hun gasten verrassen met een nieuwtje. Ze zochten daarom naar een leuke creatieve manier om deze verrassing kenbaar te maken.

Wens

Hun wens was een leuk en gezellig feest op een goede locatie in Amsterdam waar zij en hun gasten lekker konden eten en daarna ook een klein feestje konden bouwen. Ze wilden tevens graag dat ik de ruimte zou versieren en decoreren. We hebben in ons eerste gesprek gebrainstormd over hoe ze de verrassing aan hun gasten wilden vertellen.

Amsterdam

Eerst hebben we verschillende locaties in Amsterdam bezocht waar we dit jubileumfeest mogelijk zouden kunnen organiseren. Uiteindelijk was de keuze gevallen op De Weesper! Deze locatie heeft een mooie kelder die exclusief verhuurt kan worden. Verder wilden ze graag een fotograaf die het jubileumfeest zou vastleggen. EmmilyB Photography was weer van de party om mooie plaatjes te schieten.

Feest en verrassing

Voorafgaande aan het jubileumfeest werd er gedineerd met een select gezelschap. Het feest dat daarna volgde was erg gezellig en goed verzorgd. Ik had grote gouden ballonnen van De Ballonnenwinkel neergezet met het cijfer 20, het aantal jaren dat het stel bij elkaar was. Op een goed moment heeft het stel een speech gehouden waar zij de verrassing kenbaar maakten. Ze waren namelijk 7 jaar geleden in het geheim getrouwd en wilden dit nu wereldkundig maken. Via een beamer werden er foto’s getoond van deze mooie gebeurtenis. Ook konden mensen een mooie wens schrijven op hun trouwfoto op canvas.

Reactie van Vanessa en Marc:

Nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp bij het organiseren van ons jubileumfeest. We hebben enorm genoten en zijn erg blij met hoe het is verlopen. De foto’s zijn ook erg mooi geworden!