Housewarming met thema Ibiza

  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
  • portfolio image
Date:
July 27, 2013
Over

Wie: Yvon & Arjo
Wat: Housewarming met thema Ibiza
Waar: Alphen aan den Rijn
PA for a special day: Party Planner

Ibiza feestje

Het housewarming feestje van Yvon en Arjo werd er 1 om nooit te vergeten. Het thema Gibsy Ibiza pakte goed uit met het uitzonderlijk zachte weer. Er werd door de meeste gasten een leuke invulling gegeven aan het thema, van subtiele zonnebrillen tot hippie outfits. De gasten kregen bij binnenkomst een glaasje Cava of Sangria. De Tapas (verzorgd door Tidbits uit Utrecht) was overvloedig en ontzettend lekker. Het huis werd officieel geopend met een Thais ritueel door Lotusbloemen met een kaarsje te water te laten. Dit gaf een mooi effect al die lichtjes op de Rijn. Als toetje waren er de overheerlijke cakepops van The Cakelounge uit Hilversum.  Een geslaagd housewarming feestje.

Referentie:

Housewarming

Eindelijk na 2 jaar was het huis van Yvon verkocht en konden we nu ècht wat voor ons samen gaan zoeken. De keuze viel op een schattig huisje aan de rijn (dat was altijd de vurige wens van yvon) en toch lekker in het centrum van alphen (dat wilde ík dan weer graag). Net als ons huis wat een perfect compromis was van onze wensen, vonden we het belangrijk dat ons open huis feest (of house warming zoals dat zo netjes heet) òòk tegemoet zou komen aan onze eigen wensen. Ik wilde een uitbundig feest (wat minimaal met een polonaise moest eindigen) en Yvon wilde het feest gebruiken om ook echt met mensen samen te zijn om het intiem te vieren. Uitdaging dus 😉

Partyplanner

Over 1 ding waren we het in ieder geval eens; we gingen er zelf zo min mogelijk aan doen. Geen hoofdbrekens over het hoe, wat, checklijstjes, catering zoeken, drank zoeken, geen gesjouw met glazen en hapjes. Kortom, geen gedoe! Ik had een aantal maanden geleden de facebook pagina geliked van Rixt en volgde zo half haar activiteiten een beetje. Lekker met de beide benen op de grond, frisse benadering van een “party planner” , normale prijzen en…. Iemand waarbij uit alles blijkt dat ze net zoveel plezier beleeft tijdens haar events als haar cliënten.

Dus wij contact gelegd met Rixt en vanaf toen begon het feest al. Letterlijk!

Cake-pops

De kennismaking en intake wat we beiden wilden, het aandragen van ideeen, haar contacten met de leveranciers, de uitnodigingen, het thema, drank, eten, tent, verlichting, alles echt alles werd geregeld en precies op de manier zoals wij dat voor ogen hadden en meer!  Yvon kreeg haar intieme momenten tijdens het feest, een prachtige Thaise handeling om papieren lelies te water te laten op de Rijn (voor elk stel 1 zodat er een prachtige verlichte optocht op de Rijn verscheen). Ook een heerlijke en verrassende catering met een geheel eigen stijl, de fantastische wijn en cava en natuurlijk de onvergetelijke cake pops!

En ik? Ik kreeg uiteindelijk mijn polonaise en uitbundigheid. Het feest had niet perfecter kunnen zijn! Werkelijk van iedereen hebben we achteraf complimenten gekregen.

Wat een heerlijke verademing om dit samen met Rixt gedaan te hebben!
Yvon en Arjo