Great Gatsby Feest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Kievietschool
Wat: Great Gatsby Feest
Waar:Kasteel Oud-Wassenaar
Pa for a special day: Medeorganisator en gastvrouw

Great Gatsby Feest

Anneloes benaderde me om samen met het feest commité van de school te helpen met de organisatie van een feest. Ze wilde groots uitpakken om hun 100 jarig bestaan te vieren. Ik had al eerder een Galadiner voor haar georganiseerd en ze wilde me graag wederom inzetten voor de organisatie van het Great Gatsby Feest dat ze aan het organiseren waren.

Organisatie

Het commite was al aan de organisatie begonnen en hadden hulp nodig bij de invulling. Ze wilde graag een gastvrouw inzetten om de avond in goede banen te leiden en om de studenten aan te sturen. Ze wilde zelf als gast op het feest kunnen genieten en daarom wilde ze graag een professional hiervoor inzetten. Het thema van een Great Gastby feest is ontzettend leuk in te vullen en ze hadden zelf al Kasteel Oud-Wassenaar benaderd om het het feest daar te organiseren.

Jaren 20

Het Kasteel straalt al helemaal Jaren 20 uit en heeft daarom niet veel decoratie nodig. We hebben ballonnen van Feestwinkel By Miez neergezet en Flower Moment had voor vaasjes met veren gemaakt voor op de statafels. De kleurstelling was Goud met Zwart. Buiten werden er fakkels aangestoken en de gasten konden over de rode loper naar binnen.
Gedurende de avond konden de gasten ook nog een gokje wagen in het casino aan de roulette en black-jack tafel, verzorgd door de Bar Company

Feest

Het feest was een groot succes mede doordat alle gasten zich hadden helemaal ingeleefd hadden in de Great Gatsby Stijl. Veel veren en Charleston jurken werden gespot. Er was een professionele fotograaf aanwezig om de gasten bij binnenkomst op de foto te zetten.  Na de borrel, die muzikaal opgeluisterd werd door het Ascot Jazz trio, kon de veiling beginnen. De opbrengsten gingen naar een nieuw lokaal voor de school. Na de veiling gingen de voetjes van de vloer in de feestzaal met de DJ van de DJ Company en werd er tot laat feest gevierd.

Het Great Gatsby feest was een groot succes.