Bedrijfsjubileum feest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Piramide Bussum
Wat: 25-jarig Bedrijfsjubileum
Waar: Poortdok, Almere
PA for a specialday: Organisatie en gastvrouw

Bedrijfsjubileum

Toen Jamila, de bedrijfsleider van Piramide, me via mijn website benaderde, wist ze eigenlijk wel wat ze wilde. Ze vond het zelf heel leuk om te organiseren maar een feest voor 400 gasten is niet niks en ze was op zoek naar hulp bij de organisatie. De Piramide bestond 25 jaar en de eigenaren wilde dit bedrijfsjubileum groots vieren.

Sfeer

Voor de uitstraling van het bedrijfsjubileum feest moest de sfeer vooral relaxed zijn. Boho-Ibiza werd het thema voor dit spetterende feest, met oosterse invloeden. Jamila was geïnspireerd geraakt door één van mijn blogs op de site:
“Vintage thema’s voor je bruiloft of feest”.
Verder was het belangrijk dat het eten goed zou zijn en vooral moest de muziek steengoed zijn. Er was eigenlijk maar één locatie waar we dit feest wilde organiseren en dat was strandrestaurant Poortdok in Almere. Hier was voldoende ruimte aanwezig en het heeft ook nog eens een prachtig uitzicht. Dit is dan ook de plek geworden voor dit grote feest.

Foodtrucks en muziek

Het bedrijfsjubileum feest vond plaats op 2 september 2017. Danny van Poortdok had gezorgd voor een stretch tent, met een podium en goede apparatuur. De gasten ontvingen muntjes voor de drankjes bij binnekomst. De gasten konden zich binnen vermaken met tafelvoetbal en biljard. Verder hadden we Food Trucks van Toetoet food geregeld, met een verschillend aanbod van heerlijkheden. De gasten konden zich te goed doen aan Hamburgers, saté, super patat, loepmia’s en niet te vergeten verschillende zoetigheden. De muziek kwam van verschillende goede rappers en als uitsmijter de Reggae Band van Mitchell Brunings

Geslaagd

Met hulp van mijn collega Mira van 2bxclusive is dit mooie bedrijfsjubileum feest tot stand gekomen en het was een zeer geslaagde middag en avond met stijlvolle styling en een super relaxte sfeer.