Bedrijfsevenement in Portugal

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Inchainge B.V.
Wat: Bedrijfsevenement
Waar: Tivoli Hotel Oriente in Lissabon
Pa for a special day: Organisator en gastvrouw

Internationaal bedrijfsevenement

Vivan Smit van Inchainge B.V. benaderde me omdat ze verantwoordelijk was voor het organiseren van een bedrijfsevenement: De wereldwijde finale van het ‘Business Simulation Model’ dat zij hebben ontwikkeld. Elk jaar wordt deze finale in een andere stad gespeeld. Dit jaar wilde ze het heel graag in Lissabon doen. Zij had hulp nodig bij het vinden van de juiste locaties en leveranciers en daarom kwam ze bij mij terecht.

Wens

Voor mij was deze opdracht een grote wens die uitkwam. Ik kon mijn 2 expertises combineren in de organisatie van dit bedrijfsevenement in ‘mijn’ Portugal. We hebben de wensen goed doorgesproken en daarna ben ik aan de slag gegaan. Allereerst  ben ik op zoek gegaan naar een goede locatie in Lissabon om deze finale te organiseren. Het bedrijfsevenement zou 2 dagen gaan duren met op de laatste dag een gezamenlijk diner en een feest met prijsuitreiking.

Lissabon

Het Tivoli Oriente Hotel in Lissabon was de gewenste locatie. Hier verbleven de meeste deelnemers die uit de hele wereld waren over gekomen om de finale te spelen. Het was een spannende wedstrijd waarbij verschillende landen tegen elkaar speelden. Op de eerste avond konden de deelnemers genieten van al het moois dat Lissabon te bieden heeft. Voor een deel van het organisatieteam had ik een tafel gereserveerd bij hét Fado Restaurant van Lissabon: Clube de Fado.

Feest

Op de 2de dag van het bedrijfsevenement ging de wedstrijd verder. Nadat het laatste team klaar was mochten de deelnemers plaatsnemen in een dubbeldekker bus voor een rondje door Lissabon. Met een gids zijn ze langs de mooie plekjes van de stad gereden. Uiteindelijk kwamen zij aan bij Páteo de Alfacinha waar de welkomstborrel was. Daarna werd er een 3 gangen diner geserveerd met aansluitend een mooi feest met DJ en natuurlijk als afsluiting de prijsuitreiking. Het was een bijzonder bedrijfsevenement en daarom niet snel te vergeten.

Reactie van Vivian Smit:

Rixt is een heel prettige, communicatieve persoonlijkheid die perfect aanvoelde wat de bedoeling was van ons event. Het tweedaagse event in Lissabon verliep op rolletjes. Heel fijn om dat vol vertrouwen aan zo iemand als Rixt over te laten!