12,5 jarig huwelijksfeest

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Bart en Radka
Wat: 12,5 jarig huwelijksfeest 
Waar: Prive locatie
PA for a special day: Organisatie en Gastvrouw

12,5 jarig huwelijksfeest

Omdat Bart en Radka hun 12,5 jarig huwelijk niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan, besloten ze een feest te geven. Zodoende nodigde ze familie en vrienden uit om dit feest vieren op een mooie buitenlocatie niet ver van hun huis in Poortugaal. Hun PA benaderde me voor het mede-organiseren van dit mooie feest. Vervolgens hebben we samen  we na een goed overleg van de wensen alle leveranciers bijenkaar gezocht en zo de dag georganiseerd. 

Mooi weer

Het was gelukkig een mooie dag (na vele dagen van zomerse regen), maar voor de zekerheid hadden we wel een tent laten neerzetten door Tentenwerk. Het heeft heel even geregend maar de rest van de dag was boven verwachting mooi. De tent  was mooi aangekleed met de bloemen van Flower Moment en wat leuke kleurrijke lampionnen.  De (bijna) 60 aanwezige gasten werden ontvangen met een glaasje champagne en konden genieten van de  heerlijke catering van de toppers van Home Made, Catering op maat. Verder zorgde Barista Bandits voor de super lekkere koffie en thee samen met “zoets zonder suiker” van Sue.

Kinderen

Ook de kinderen werden niet vergeten. De 50 aanwezige kinderen konden genieten van vermaak door de leuke nanny’s van La Nou Nou. De oudere kinderen konden hun hart ophalen bij het “Sumoworstelen” en het springkussen van Gaaf verhuur en in de Schmink tent van Frozen Kids Party. Alles werd op een professionele wijze vastgelegd door Emmily B. Photography. Ook de fotos die je hiernaast ziet zijn van EmmilyB.
Al met al was het een zeer geslaagde dag en kijk ik er met veel plezier op terug.