Portfolio

Bedrijfsjubileum zang

Bedrijfsjubileum feest

Wie: Piramide Bussum Wat: 25-jarig Bedrijfsjubileum Waar: Poortdok, Almere PA for a specialday: Organisatie en gastvrouw Jamila, de bedrijfsleider van Piramide, wist eigenlijk wel wat ze wilde. Ze vond het zelf heel leuk om te organiseren maar een feest voor 400 gasten is niet niks

Promotie

Promotiefeest

Wie: Mevrouw B. Katan Wat: Promotiefeest Waar: Restaurant “De Hemel” Nijmegen Pa for a special day: Organisator en gastvrouw Traditioneel gezien wordt een promotiefeest georganiseerd door de “paranimfen” van de promovendus. Deze dame wilde het graag uithanden geven.

Sixties Feest

Sixties feest

Wie: Judith & Cor-Jan Wat: Sixties feest Waar: Oldebroek PA for a special day: Party Planner Judith en Cor-Jan waren de gelukkige winnaars van de prijs die Greetz had uitgereikt naar aanleiding van hun 10 jarig jubileum. De prijs was een droomfeest ter waarde van €3000,- met een eigen Party Planner.

Housewarming

Housewarming met thema Ibiza

Wie: Yvon & Arjo Wat: Housewarming met thema Ibiza Waar: Alphen aan den Rijn Het housewarming feestje van Yvon en Arjo werd er 1 om nooit te vergeten. Het thema Gibsy Ibiza pakte goed uit met mooi weer en mooie mensen en hun eigen Party Planner

Surpriseparty zonsondergang

Surpriseparty 50 jaar

Wie: Erik Schripsema Wat: Surprise Party 50 jaar Waar: privé locatie Erik werd 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Zijn vriendin en familie wilde graag een surpriseparty organiseren. Het was heel lastig om het geheim...

 • "Rixt is iemand met de beide benen op de grond, frisse benadering van een party planner , normale prijzen en iemand waarbij uit alles blijkt dat ze net zoveel plezier beleeft tijdens haar events als haar cliënten."

  – Arjo en Yvon 

 • "Rixt was meteen heel meedenkend en duidelijk toen ik haar voor het eerst benaderde. Ze wist goed welke stappen genomen moesten worden en misschien wel het belangrijkste: Rixt is heel prettig in haar communicatie."

  – Dorith Ravelli 

 • "Rixt is een heel prettige, communicatieve persoonlijkheid die perfect aanvoelde wat de bedoeling was van ons event. Het tweedaagse event in Lissabon verliep op rolletjes."

  – Vivian Smit 

 • "Je was zichtbaar door onzichtbaarheid en dat is precies wat een weddingplanner moet zijn> niet in beeld, maar alles is strak voor elkaar! Hierdoor kon ik als ceremoniemeester ook genieten van de bruiloft van M&G!"

  – Femke Zelissen

Inspiratie