Over Rixt

 

Wie is Rixt

Ik houd van organiseren! Ik vind het zo leuk dat ik er mijn werk van heb gemaakt.  Ik word blij als mijn opdrachtgevers de dag of avond van hun leven hebben en optimaal hebben kunnen genieten (en hun gasten ook) van alle feestelijkheden!

Serviceverlening zat er al vroeg bij me in en ben daarom ook naar de Hotelsschool in Amsterdam gegaan. Daar werden me de basisprincipes van de horeca bijgebracht en daar kwam ik achter dat je “dienstverlenend” zijn niet kan leren maar absoluut al in je moet hebben…..

In de verschillende ondersteunende jobs die ik daarna heb gehad bij o.a. KLM was er 1 gemene deler: De organisatie van kleine en grote events waren voor mij de krenten in de pap. Ik heb verschillende bijeenkomsten georganiseerd voor kleine en grote groepen, zowel in Nederland als in het buitenland. Ook het organiseren van  afdelingsuitjes, teamdagen, strategiedagen en het begeleiden van groepen behoorde tot mijn taken.

Verder heb ik een passie voor Portugal. Verliefd geworden op het land, de mensen en het eten (en de wijnen). In mijn ogen is het de mooiste trouwbestemming van Europa. Daarom word ik ook erg blij als bruidsparen dit land kiezen voor hun mooiste dag.

Het idee van PA for a special day is ontstaan uit een combinatie mijn werk als Management Assistente/ PA en de opleiding tot weddingplanner bij de OWPN. Wat is er nu mooier om van je Passie je beroep te maken?

Rixt-Barendsma

Rixt in het kort: Positief, organisatie talent, vrolijk, gelukkig met Erik, BodyCombat, hardlopen, Portugal, reizen… veel reizen en lekker eten!

Opleiding Weddingplanners Nederland

Rixt: PA for a special day