Nieuwe Website en Gratis Ceremoniemeester!

Nieuwe Website en Gratis Ceremoniemeester!

Door Rixt Barendsma in Ceremoniemeester, event, Feest 03 apr 2014

Nieuwe Website Jaaaa, ik ben zo blij; mijn nieuwe website is live!

Behoorlijke klus

Zoals ik al eerder meldde, ben ik een nieuwe weg ingeslagen met mijn bedrijf PA for a special day. Daar hoort een nieuwe website bij. Ik vertelde je ook in mijn vorige blog “ nieuwe start” hoe ik dit heb aangepakt.
Myra van Sites & Search heeft er echt iets moois van gemaakt en ben heel blij dat ik haar hiervoor heb ingeschakeld. Het was een behoorlijke klus want ik ben een pietje precies. Maar het is nu wel helemaal geworden zoals ik voor ogen had.

Kijk rustig even rond op deze site! Laat me alsjeblieft weten wat je er van vindt. Je kunt een bericht achterlaten onderaan deze blog! 

Win-actie

Natuurlijk wil ik de lancering van mijn nieuwe site niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom verloot ik een Ceremoniemeester pakket t.w.v. €750,-!

Dit pakket houdt het volgende in:

 • Kennismakingsgesprek
 • Maken van een gedetailleerd draaiboek
 • Bezoek aan de locatie voor maken afspraken en doorspreken draaiboek
 • Aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers tijdens de voorbereidingen
 • 10 uur aanwezig op bruiloft of feest

Je kunt het Ceremoniemeester pakket gebruiken voor een bruiloft maar natuurlijk ook voor een groot feest, jubileum receptie of housewarming. Hoe fijn is het dat al je gasten (en vooral jijzelf) kunnen genieten van je bruiloft of feest!

Wat moet je er voor doen

Stuur deze blog door naar je vrienden, familie en vooral naar mensen die wel een ceremoniemeester kunnen gebruiken. Laat ze zich inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief (via deze site) of laat ze een bericht sturen via de contactpagina. Ook als je zelf in aanmerking wilt komen voor deze mooie prijs kun je een bericht achterlaten via de site.

Champagne

Op 14 april zal ik onder de aanmeldingen een loting doen. Als jij degene bent die deze gelukkige naar mijn site heeft verwezen win je een mooie fles champagne. Doe je mee?

Tot snel.
Lieve groet Rixt

blog

 • Esther mei 12, 2014 at 11:29 am / Beantwoorden

  Jammer dat de loting al is geweest

  • Rixt Barendsma mei 12, 2014 at 11:35 am / Beantwoorden

   Hi Esther,
   Ja, dat is zeker jammer. Had je ook graag in aanmerking willen komen voor het Ceremoniemeester Pakket?
   Misschien kan ik je wat anders leuks aanbieden?
   Groet Rixt
   PA for a special day

Reacties

vijf × een =