Nieuwe start

Nieuwe start

Door Rixt Barendsma in Algemeen, Ceremoniemeester, event, Feest 09 feb 2014

Nieuwe startNieuwe richting

Mijn bedrijf PA for a special day bestaat in april 3 jaar. Ik heb de afgelopen tijd de balans op gemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat ik me meer ga richten op het organiseren van kleine en grote events. Dus geen bruiloftsplanning van A tot Z meer. Ik zal nog wel bruiloften coördineren als professioneel ceremoniemeester. Een nieuwe start dus!

Waarom?

Tja ik denk om verschillende redenen. Het is lastig als Weddingplanner aan goede opdrachtgevers te komen. Er zijn zo veel Weddingplanners dat het soms lastig is je te onderscheiden. Ik vind het heel leuk om met verschillende soorten evenementen bezig te zijn. Ik haal veel plezier uit het organiseren van tuinfeesten, verjaardagsfeesten, baby showers, kraamfeesten, vrijgezellen dagen, maar ook voor bedrijfsfeesten, teamdagen en bedrijfsopeningen….noem het maar op!

Website

Goed, de beslissing genomen dus dan ook maar een nieuwe website. Mijn huidige website voldoet niet meer aan hetgeen ik wil uitstralen en mijn dienstenpakket wordt aangepast. Pff… hoe ga ik dat aanpakken?

Heel toevallig (oh nee toeval bestaat niet… ) ben ik op een netwerkbijeenkomst Myra tegen gekomen. Net begonnen met haar eigen bedrijf Sites & Search. Ze is expert in het maken van wordpress website en de zoekmachine optimalisatie van websites. Myra heeft me tijdens ons kennismakingsgesprek advies gegeven en uitgelegd hoe e.e.a. werkt. De mogelijkheden zijn enorm! Avond na avond alle templates goed bekeken en nagedacht over wat ik wil uitstralen en hoe de nieuwe website eruit moet komen te zien.

Opnieuw

Ik heb mijn keuzes naar Myra doorgestuurd en nu begint het werk pas…. Op zoek naar afbeeldingen, teksten bedenken, doelgroep formulieren en wat is eigenlijk mijn visie…? Eigenlijk start ik opnieuw met mijn bedrijf. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Kom maar op…. ik ben klaar voor het nieuwe avontuur!

 

Rixt

 

Reacties

elf − 6 =