Foodtruck op je feest of bruiloft

Foodtruck op je feest of bruiloft

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, event, Feest, Partyplanner 31 jan 2016
Heerlijke tapas op je feest of bruiloft

Heerlijke tapas op je feest of bruiloft

Bloggen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik heb er gewoonweg de tijd niet voor genomen. Je kent het wel; druk met je business en andere leuke dingen. Maar loop wel met enorm veel ideeën in mijn hoofd.
Dus in 2016 nieuwe ronde, nieuwe kansen en zie hier mijn eerste blog van dit jaar.
Het zal in dit jaar gaan vooral gaan over een aantal top leveranciers waar ik graag mee samenwerk. Zowel hier in Nederland voor de feesten en partijen die ik organiseer maar ook de leveranciers in Portugal die ik graag inzet voor de mooie bruiloften die ik daar voor mijn klanten mag organiseren. Want zonder goede leveranciers kun je geen feest of bruiloft organiseren.

Deze keer vraag ik graag je aandacht voor deze leuke foodtruck:


Rollende keukens

Je ziet ze steeds vaker: Leuke foodtrucks die je thema bruiloft of feest een extra “festival” tintje geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een truck voor bedenken. Denk aan een Hotdog- of Hamburgertruck, een Koffiebar, Cocktail- of Champagnebar, een smoothietruck of een “toetjestruck”.
Het zijn rollende keukens die de festivalgasten voorzien van een heerlijk hapje of drankje. Er is zelfs een festival voor: Trek!

La Cubanita

Wie kent ze niet; die fijne tapas restaurants waar je je onbeperkt te goed kan doen aan de heerlijke tapas gerechten. In jouw omgeving zit er ook vast wel eentje!
Nu komt het goede nieuws: La Cubanita heeft ook een eigen foodtruck die je op je Party of Bruiloft kan inzetten. Ze verzorgen niet alleen de lekkerste tapas maar ook cocktails, biertjes en natuurlijk Sangria! Ik zeg een super leuke aanvulling op je housewarmingparty, bedrijfsfeest of thema bruiloft.
Ze zijn komende zomer ook veelvuldig te vinden op verschillende festivals. Ga eens een kijkje nemen en vooral proeven natuurlijk!

Lieve groet
blog

Reacties

vijf × 2 =