Feest met Marloes en Gerrit

Feest met Marloes en Gerrit

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Draaiboek, Feest, Partyplanner 26 okt 2014

Marloes vroeg me haar te helpen bij de organisatie van haar bruiloft ongeveer 4 maanden voor de trouwdatum. Ze zat eigenlijk een beetje met haar handen in het haar. Marloes en Gerrit hebben beide een drukke baan, 2 schatten van kinderen en dus weinig tijd gehad om een bruiloft te regelen. Het enige dat vaststond waren de locaties in Utrecht.

Draaiboek

Werk aan de winkel dus! Samen met het bruidspaar en de ceremoniemeester zijn we hard aan de slag gegaan. 4 maanden is kort maar zeker niet onhaalbaar.
De leveranciers werden bij elkaar gezocht en reageerden allemaal positief en snel. Binnen de kortste keren stond er een concept draaiboek klaar. De voorbereiding is het halve werk en dat hebben we grondig gedaan.

Prachtige dag

29 september was het schitterend weer, echt een cadeautje! De dag begon met een prachtige “trap scene” in het huis de ceremoniemeester van het bruidspaar. Schitterende entourage voor een mooi stel! Het bruidsboeket was anders dan anders, precies zoals de bruid het wilde (gemaakt samen met de corsages door Hollands beste bloemstylist: Moods by Sarah).

Ceremonie

Na ontvangst met champagne is het bruidspaar met de fotograaf naar een “industriële locatie” gegaan waar de bruidegom zelfs een hoogwerker had geregeld voor de mooiste foto’s (gemaakt door Luther Fotografie). Daarna zijn ze in het huwelijksbootje gestapt en van de Malie Singel naar de oude gracht gevaren (op de boot van Sloephurenutrecht.nl).
De trouwceremonie was bij de Winkel van Sinkel, heel persoonlijk verzorgd door Babs Larissa. De taart bij de borrel gemaakt door de broer van de bruid was een plaatje en ook nog eens heel lekker!

Feest

Met een select gezelschap door naar Hotel Dom voor het heerlijke diner, waarna de voetjes van de vloer konden tijdens een spetterend feest. DJ Patrick van Skyfly draaide de sterren van de hemel. De gasten konden ook nog op de foto bij het fotohokje van Mijnfotohokje.nl.

Dus ook in een korte tijd en met de hulp van goede leveranciers, kun je een geweldige bruiloft organiseren. Ik vond het een feest om te doen.

Lieve groet

blog

  • Cindy februari 17, 2016 at 1:19 pm / Beantwoorden

    Haa wat leuk om te zien, Marloes en Gerrit 😀 het was een geweldige dag

Reacties

18 − vier =