Feest met Daniel en Maegene

Feest met Daniel en Maegene

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Feest, Trouwen 06 okt 2014

Ceremoniemeester Bruiloft M&DWinnaars

Op 12 september jl. trouwden Maegene en Daniel; je weet wel… die mij hadden gewonnen. Maegene had zich in geschreven voor mijn nieuwsbrief en maakte zo kans op het ceremoniemeester pakket t.w.v. €750,- Wat waren ze blij toen ze hoorden dat zij de gelukkigen waren!!

 Bruiloft

De eerste emotionele ontmoeting was bij het bruidspaar thuis in Den Haag. In de tuin; want het was echt perfect trouwweer. Na een toast met bubbels is het bruidspaar met de fotograaf foto’ s gaan maken in en om de paleistuinen.
Ze trouwden op het oude stadhuis van Den Haag; wat een mooie trouwlocatie! De ceremonie was kort maar krachtig met prachtige muziek.
Daarna de borrel; deze was zeer goed verzorg bij La Basque. Wat een leuk tentje is dat. Lekkere bubbels en overheerlijke hapjes.  Als ik binnenkort weer een keer in Den Haag ben ga ik daar zeker eten.

Styling

Het diner (verzorgd door Local Heroes) en feest waren bij de PiP. Maegene had de eetzaal zo mooi gedecoreerd dat ik haar graag een keer inhuur om de styling van een volgende bruiloft te doen. Het was werkelijk een plaatje! En het eten… verrukkelijk!
Het feest was super met 3 verschillende dj’s. Ik zag veel voetjes van de vloer. Erg leuk was ook de poster die dienst deed als Gastenboek… heel creatief bedacht.

Ceremoniemeester

Het was een prachtige dag. Veel zon, geluk en liefde. Ik ben enorm trots en blij dat ik de ceremoniemeester van Maegene en Daniel mocht zijn. Het was een grote eer dit voor hen te doen. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s van Emmily B.

Binnenkort meer over deze bruiloft in Portfolio.

Lieve groet

blog

Reacties

2 + zes =