Feest met Bert en Matthijs

Feest met Bert en Matthijs

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Draaiboek, Feest, Trouwen 11 nov 2014

CeremoniemeeIMG_4041ster

Bert en Matthijs wilde graag zelf hun bruiloft regelen. Ze wilde de taak van ceremoniemeester niet aan een bekende geven zodat iedereen van alle feestelijkheden konden genieten. Dus stelde ze mij aan als hun Ceremoniemeester. Wat een mooi feest was dat!

Ceremonie

3 oktober jl. was de grote dag van deze leuke mannen. Het was stralend weer, iets dat je niet echt verwacht in oktober. De dag begon met een heerlijke lunch met de familie bij “Het Oude Stadhuis” in Montfoort. De broodjes waren heerlijk en de bediening was top. De ceremonie vond plaats in de Commanderij St. Jan een stukje verder op in de straat. Wat een mooie trouwlocatie is dat. Een oude kapel met stenen vloer en een fantastische akoestiek. De ceremonie werd voorafgegaan met prachtige muziek en emotionele speeches van de gommen en 2 van de getuigen.

 

 Mooi weer

Na de ceremonie werden er ballonnen losgelaten door alle aanwezige kinderen en vertrok de bruidstoet lopend naar Kasteel Montfoort. Omdat het weer zo prachtig was kon er geborreld worden buiten op het terras van. Daar werd ook de prachtige taart van Bakkerij Wammes aangesneden en gegeten.
Voor de kinderen was er entertainment: Mad Sience deed proefjes met de kleinste gasten. Voor de volwassenen was er een echte wijn proeverij georganiseerd.

 Gezellig feest

Het diner in “de Orangerie” van Kasteel Montfoort was subliem. Ook hier weer een aantal speeches. Het was zulk mooi weer dat we het dessert buiten konden gebruiken. Top! Daarna konden de voetjes van de vloer. De muzikale omlijsting van dit gezellige feest werd verzorgd door de band 12Dance, een echte aanrader. Maar ik denk het hoogtepunt voor de gasten was toch om hilarische foto’s te maken met de Photobooth van SayKaas.nl.

Wederom vond ik het een feest om deze dag als ceremoniemeester te beleven.

Lieve groet

blog

 

Reacties

twaalf + 3 =