4 kleuren trends voor je bruiloft en feest

4 kleuren trends voor je bruiloft en feest

Posted by Rixt Barendsma in Bruiloft, event, Feest, Partyplanner 31 jan 2018

bruiloft en feestOrganisatie bruiloft en feest

Je bent bezig met de organisatie van je bruiloft en feest en je wilt er graag een persoonlijk tintje aan geven. Dan kun je denken aan een thema voor je bruiloft en feest. Maar je kunt natuurlijk ook een kleurenpallet nemen om de boel een beetje op te fleuren.

Net als bij een thema bruiloft en feest, kun je de kleuren helemaal doorvoeren in alles. Van de uitnodigingen tot de taart en van de decoratie tot je give-away’s. Je kunt zelfs vragen aan je gasten om zich aan een bepaalde dresscode te houden met de kleuren die je hebt gekozen.

Hier onder een aantal voorbeelden hoe je een kleur kunt doorvoeren in alle onderdelen van je bruiloft en feest.

Groen-Blauw-Paars

Niet de pastel variant maar denk meer aan botanische kleuren. Met olijftakjes en prachtige dieppaarse rozen of andere bloemen.
bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest

Ivoor-Roze-Mint

Deze kleuren passen supermooi bij een ivoorkleurig jurk. Mint is echt een kleur die je veel ziet terugkomen in de aankleding van bruiloften. De zachte pastels zien er prachtig uit in de bruidsboeketten.
bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest

Geel-Groen-Blauw

Mooie pastelkleuren met het blauw om het een beetje te accentueren. Misschien niet de kleuren waar je als eerste aan denkt bij de organisatie van je Bruiloft en feest maar superleuk om eens iets anders dan anders te doen.
bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest

Paars-Lila-Roze

Paars komt in vele varianten. Zo mooi om deze kleurencombinatie te gebruiken bij het uitzoeken van je decoratie en bloemen.
bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest bruiloft en feest 

Ik hoop dat ik je zo een beetje heb geïnspireerd om een mooie kleurencombinatie te bedenken voor je bruiloft en feest.
Mocht je ook wel wat hulp kunnen gebruiken met de organisatie dan kun je altijd bij mij terecht. Veel succes in ieder geval.

Lieve groet

blog

 

 

Post a comment

18 − zeventien =