Bruiloft van Maegene en Daniel

About

Wie: Maegene & Daniel
Wat: Bruiloft
Waar: Den Haag
PA for a special day: Ceremoniemeester

Bruiloft

Maegene en Daniel hadden een prijs gewonnen: PA for a special day als Ceremoniemeester op hun bruiloft. Ik had de eer om hun mooie dag in goede banen te leiden. De bruiloft van Maegene en Daniel vond plaats in Den Haag op verschillende locaties.
De bruid was erg creatief en had veel dingen zelf gemaakt en bedacht. De bruid zag er prachtig uit in de jurk die haar moeder voor haar had gemaakt. De Bruidegom zag haar voor het eerst bij hen thuis tijdens een emotionele ontmoeting. Na een toast met bubbels zijn de prachtige foto’s gemaakt door Fotografe EmmilyB.
De ceremonie was in het prachtige oude stadhuis van Den Haag. Daarna volgde een gezellige borrel bij La Basque. Het diner en feest was bij PIP; een industriële locatie die Maegene met  hulp van haar ceremoniemeester en wat goede vriendinnen super mooi had aangekleed.
Het eten werd verzorgd door de mannen van Local Heroes. Een heerlijke BBQ met alles er op en er aan! Daarna ging het feest nog door in de late uurtjes. Het was een top dag!

Referentie:

In september hebben we een geweldige bruiloft gehad met Rixt als onze ceremoniemeester. Ze heeft ons ook in de voorbereiding ontzettend veel en goed geholpen. Met Rixt was alles zakelijk top geregeld en ze was qua persoon ook nog eens een erg fijne vrouw om mee samen te werken. Helemaal top dus!
Maegene & Daniel